„Дни на столицата 2023“

Столицата на Литва традиционно посреща есента със специален градски празник, наречен „Дни на столицата“, който продължава цели три дни. По време на празника булевардът Гедиминас в сърцето на Вилнюс направо „гърми“ от жителите и гостите на града.

Това не е селски панаир или пазар! Това е място на активно културно действие и креативни идеи, където се сбъдват всякакви нужди, желания или фантазии. На това празненство се срещат съседи и приятели, посещават гости на града. Това е начинът на изразяване на хората от Вилнюс! Има дори 4 пространства за действие в оживелия булевард:

  • Улица на изкуствата и музиката
  • Разпределение на стила
  • Пътят на вкусните сувенири
  • Пространство за активна почивка.

Нашият павилион се намираше в „Пространство за активна почивка“. Защо? Защото искахме да бъдем изключителни. И се справихме успешно, защото момичетата от промоционалния ни екип обикаляха като „пчелички“, докато черпеха участниците в тържеството. Особено популярни бяха екологичната комбуча и студеният чай от натурални плодови пюрета. Тъй като денят беше слънчев и топъл, потрениралите жители на града с удоволствие се освежаваха и се наслаждаваха на предлаганите от нас напитки.